Hostingvergelijken.nl

Voor welke periode bent u van plan dit pakket af te nemen?


Heeft u voorkeur een bepaald merk van de server?


-Voor welke besturingssysteem wilt u?


Net als een computer heeft ook een server (of een VPS) een besturingssysteem nodig.Wilt u een managed dedicated server?


Bij een managed dedicated server worden hardware en software problemen verholpen door de hoster en zorgt de hoster voor de nodige updates.Hoeveel schijfruimte wilt u?


Schijfruimte is de ruimte de ruimte die beschikbaar is op de dedicated server. . In deze ruimte kun je de bestanden voor je website plaatsen of e-mails opslaan, maar ook moeten het besturingssysteem, het controlepaneel en een eventuele CMS in deze ruimte opgeslagen worden.Hoeveel dataverkeer wilt u?


Dataverkeer is de maximale hoeveelheid inkomende en uitgaande data die uw VPS in een bepaalde periode, doorgaans een maand, mag gebruiken. Als u één website op uw dedicated server heeft staan, iedere pagina van die website 0,1 MB groot is, die website 10.000 bezoekers per maand heeft en iedere bezoeker gemiddeld 10 pagina's bekijkt, dan heeft u dus 10 GB (0,1 MB * 10.000 * 10 = 10.000 MB = 10 GB) dataverkeer nodig.Hoeveel CPU cores wilt u?


CPU staat voor Central Processing Unit. Een CPU (of een groep CPU's) is het hart van de server. Hoe meer CPU cores, hoe groter de kracht van uw server.Hoeveel RAM geheugen wilt u?


RAM geheugen is het interne geheugen van de server dat gebruikt kan worden voor het opslaan van bepaalde gegevens. Hoe groter en dynamischer de website, hoe meer RAM geheugen deze nodig heeft.Welke netwerksnelheid wilt u?


De netwerksnelheid is de snelheid van het netwerk waar de dedicated server staat, vaak uitgedrukt in Megabit (=1/8 deel van een Megabyte) per seconde.Hoeveel IPV4-adressen wilt u?


Een IPV4-adres (IP-adres) is een uniek adres waar een website op gehost kan worden. Het is wel mogelijk om meerdere website op één IPV4-adres onder te brengen.Wilt u gebruik maken van mailmonitoring? Ja Nee


Met mailmonitoring krijgt u een mail op het moment dat er problemen zijn met uw server.Wilt u gebruik maken van SMS monitoring? Ja Nee


Met SMS monitoring krijgt u een SMS op het moment dat er problemen zijn met uw server.